Preturi la reparatia camerei de baie in Chisinau

Sarcina principala ce trebuie atribuita reparatiei in camera de baie este de a asambla într-o zonă relativ mică o mulțime de obiecte ce sunt necesare, fara a uita de comoditate, design și siguranta in utilizare.

 Ce luam in considerare atunci cind renovam camera de baie?

 

  • Materiale de finisare. Pentru renovarea baii este necesar de a utiliza materiale speciale de finisare, care sunt rezistente la apa, nu isi schimba aspectul in conditii de umiditate , dar cu toate astea fiind usor de curatat. 

 

  • Podeaua nu trebuie sa fie lunecoasa pentru a reduce riscul de a cadea. Frecvent, in baie se instaleaza podele speciale cu incalzire, pentru a crea un mediu mai confortabil. In plus, podeaua trebuie sa fie sigura si calitativa, pentru a va proteja de pericolul de a inunda vecinii.

 

  • Retele electrice. Camera de baie trebui să fie bine luminata, din moment ce anume in baie sunt efectute proceduri de igienă, cum ar fi spalatul pe dinti sau barbieritul. Numaidecit sa existe posibilitatea de a include un aparat de ras sau uscator de par in priza. În plus, de multe ori in baie se instaleaza mașini de spălat, care creează o sarcină grea pentru rețeaua electrică a apartamentului. Rețeaua trebuie să reziste aceastei sarcini și să fie bine protejata de umiditate, pentru a evita riscul de scurt circuite.

 

  • Instalațiile sanitare. Dușul, robinetul, chiuveta, WC, bideul, canalizarea trebuie să functioneze la cel mai inalt nivel. Selectarea instalatiilor sanitare calitative la preturi rezonabile – o altă provocare, care va fi indeplinita cu success de profesioniști cu experiență.

 

  •  La noi,preturile pentru reparatiile camerei de baie sunt accesibile pentru toti.

         90% din clientii nostri sunt cetateni obișnuiți din Chisinau, care au dorit și au primit baie din visele proprii, care va incanta intreaga familie pe parcursul a multor ani.

 De exemplu: Suma este indicata doar pe lucru fara materiale!

                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
                      Desigur, am făcut băi și de 35.000 lei, totul depinde de complexitatea muncii depuse: mai putin lucru-pretul mai mic.

Unele din lucrarile noastre au peste 7 ani, dar arata de parca ar fi fost renovate de curind,deoarece toate detaliile pina la cel mai inferior, sunt gindite si bine puse la punct.

Cartea noastra de vizita – pereți impecabil de netezi, faianta perfect pusa, instalații sanitare sigure, mobilier confortabil și designul excelent. De altfel, una din baile din pozele atribuite mai sus a fost creata în urmă cu peste 5 ani. Încercati să ghiciti care din ele!

Se poate imagina cu usurinta apartamentul fara una din camere, imposibil de imaginat fara camera de baie!

REPARATIA APARTAMENTELOR-priviti lucrarile